|
||||
|
|||||||
| ProSohbet Ailesine Yeni Katılanlar ForumFinaL ailesine Merhaba diyerek başlayacağınız ilk adım .. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: selamlama |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 26 Apr 2009
Konular: 1
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Slm arkadaşlar
Ben Arsenie Pro Sohbetten ![]() Yaş Daha sayılmadı Anlam verilmedi... Ama Saygıyla Slmlıyorum Sizleri...
![]() Love me, love me, love me, la la la la Feel me, touch me, hold me, la lala lala Take my heart, I'm lonely, la lala lala Kiss me, touch me, love me, love me! Love me, love me, love me, la la la la Feel me, touch me, hold me, la lala lala Take my heart, I'm lonely, la lala lala Kiss me, touch me, love me, love me! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IRCD Yönetim Birimi
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 922
İtibar Gücü: 35
Rep Puanı: 1529
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ve aleyküm selam Arsenie aramıza hoşgeldin iyi forumlar dileriz.
ProSohbet Cafe ® Download @adatr.net uzantılı mail almak için TIKLAYIN Forum Anlatımı Türkiye'nin En iyi miRC Coderi Kimdir ? FarkImIz tArzImIz IRC.ProSohbet.Com ..! http://img140.imageshack.us/img140/3...duftejmak6.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
|
#A.R.G.E PrenSeSi
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 1556
İtibar Gücü: 33
Rep Puanı: 411
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A.s Arsenie Hoşgeldin Aramıza...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam aramıza hoşgeldin, güzel vakitler gecirmen dileğiyle ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Mrb.Hoşgeldin iyi forumlar.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 23 Apr 2009
Rep Derecesi :
![]() |
Selamlar sevg¡Ler kArde$ Aram¡za hø$qeLm¡SSen .. ßen hursit..
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 618
İtibar Gücü: 21
Rep Puanı: 169
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
h.geldin aramıza iyi forumlar..
En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi! Yerin "aLtı" mekan oLacak sana. En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin. Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü! Bu dünya "üç" günLük dünya. AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe! ELbet "bir" gün öLeceksin. İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 26 Apr 2009
Rep Derecesi :
![]() |
Hepine Tek Tek Tşkler Memnum oldum
Hurşit Bende Ruzgar Mm oldum Daha Keyifli Forum Geçirecegimizden Emin Olabilirsiniz...
![]() Love me, love me, love me, la la la la Feel me, touch me, hold me, la lala lala Take my heart, I'm lonely, la lala lala Kiss me, touch me, love me, love me! Love me, love me, love me, la la la la Feel me, touch me, hold me, la lala lala Take my heart, I'm lonely, la lala lala Kiss me, touch me, love me, love me! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|