|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 26 Nov 2009
Konular: 1
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Burası Günlük forumu ama ben 4 aylık başımdan geçen bir şeyi anlatacam çünkü son 4 ayın hemen her günü aynen aynı. Ağustos ayının 9 unda evlendim çok iyi bir işim vardı firmam iflas etti ve işten çıkarıldım evlendiğimin ertesi günü.ve ogünden beri iş arıyom ama nafile ara ara yok. evde hanım bana ben hanıma bakıp bakıp duruyoz ne yapacağımızı bilmeden. bütün alacaklılar kapıya dayanmış haciz memurları kapıyı çalmaya başladı napalım katlnıyoruz. hadi bunlar normal şeyler işi olmayan biri için. en kötüsü ne biliyomusunuz başvurduğum ve mülakata girdiğim bütün işlerden sırf üniversite mezunuyum diye işe giremiyo olmam. adamlar yok bikaç ay sonra iş bulur bizi yarı yolda brakırsın falan filan anlatan anlatana. ve yarın bayrammış banane onuda az önce nette gezerken gördüm...varın ruh halimi siz düşünün
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lord of Darkness
![]() |
Konu uygun bölüme alındı..
Allah yardımcın olsun,ortalık bu halde;sende bu şekilde tercüme oldun herkesin duygularına
|
|
|
|
#4 |
|
Why So Serious ?
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 731
İtibar Gücü: 24
Rep Puanı: 304
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir iş kelimeler bu ruh halini anlatmakta yetersiz farkındayım sabırlı ol kardeşim
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|