Terazi 5 Mart 2009
Özel yaşamınızı kurcalamaları ve sizi yıpratmaya çalışmaları olasıdır. Eğer siz bir erkekseniz, bir kadına karşı duyduğunuz ilgi ve yakınlığın tutku haline gelerek sizi zorlaması olasıdır. Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz. Onun size karşı takınacağı sıkılmış, isteksiz ya da ilgisiz tutumlar, abartılı ve dengesiz davranışlarınıza sebep olabilir.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (05.03.2009)
Aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz. Yüreğinizde kabaran yeni duyguların gelişimini biraz da endişeyle izliyor gibisiniz.
__________________
TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ...
Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!..
Ziya Gökalp
ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor.
|