|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 22 Feb 2009
Konular: 25
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
kanalda beni kız sandı özelime giden bir konuşma kaçınılmazdı
![]() şöyle gelişti olay [01:12] * Lose yarın yokum [01:12] * Lose nişan [01:12] <tuhaf_velet> Lose ozaman bu günde bekarlığa veda partisi olmalıydı [01:12] <tuhaf_velet> )[01:13] <Lose> )[01:13] <Lose> yok ya ben deil [01:13] <Lose> kuzen [01:13] <Lose> ![]() [01:13] <tuhaf_velet> nerdeeee desene [01:13] <tuhaf_velet> ![]() [01:13] <Lose> ama yarın yapacam ona bi güzellik ![]() [01:13] <tuhaf_velet> ne gibi [01:13] <tuhaf_velet> alla alla [01:13] <Lose> ![]() [01:14] <Lose> güzellik işte [01:14] <tuhaf_velet> kuafor falanmısın [01:14] <tuhaf_velet> makyajını senmi yapcan [01:14] <Lose> yokya [01:14] <Lose> ne alaka [01:14] <tuhaf_velet> )))[01:14] <tuhaf_velet> ne bilim güzellik işte diince [01:14] <tuhaf_velet> aklıma o geldi [01:14] <tuhaf_velet> neyse salla buraya kadar normal gidiodu herşey [01:15] * tuhaf_velet uf [01:15] <Lose> ![]() [01:16] <tuhaf_velet> Lose allah bilir kuzen senden küçüktür [01:16] <Lose> yok be 5 ay küçük [01:16] <Lose> oda benim gibi ihtiyar [01:16] * taxi hadi arkadaşlar hepinize iyi geceler [01:16] <Lose> bizim ailede 30 olmadan olmaz bu işler [01:16] <tuhaf_velet> tmm işte evde kaldın bak sende [01:16] <tuhaf_velet> ufff [01:16] <Lose> en az 30 [01:16] <AnTiQuE> NeKReS akılı ol senin aklını alırım ![]() [01:16] <tuhaf_velet> evlenme daha ii [01:16] <Lose> nie yaw [01:16] <tuhaf_velet> çocuğu adama dede be [01:16] <Lose> aslında karşıma çıksa ben baya niyetliyim ama [01:16] <tuhaf_velet> baba dicene burdada normal giden muhabbet üstelendikçe üstelendi [01:17] <Lose> nerdeeee [01:17] <tuhaf_velet> kafeste falanmı yaşıon [01:17] <Lose> altın kafes [01:17] <tuhaf_velet> ))[01:17] <tuhaf_velet> o da ii bea [01:17] <tuhaf_velet> kır zincirlerini Lose [01:17] <Lose> ben çok ukalayım herşeye bi kulp takarım tuhaf_velet zor beyenirim [01:17] <tuhaf_velet> deme ya [01:18] <Lose> ne zinciri yaw [01:18] <tuhaf_velet> baq bu kötü [01:18] <tuhaf_velet> sende kendini brad pit sananlardınmısın yoksa [01:18] <tuhaf_velet> )[01:18] <Lose> yok gözün üstünde kaşın var yok sen gıcıksın yok kelsin ???? [01:18] <tuhaf_velet> kelsin!! [01:18] <tuhaf_velet> aha [01:18] <Lose> yooo tam tersi ruh güzelliğine inananlardanım ve işte o şok edici tanımlama bende kurtluydum[01:18] <tuhaf_velet> sen bayansın ( nasıl yawwww ölemiyim , bakalım nereye gidio muhabbet ) [01:18] <tuhaf_velet> )))[01:18] <tuhaf_velet> desene baştan ( ahahah yarılma anım ) [01:18] <tuhaf_velet> )[01:19] <Lose> anlamamışmıydın ( yoo zaten hiç anlayası yoktu ) [01:19] <tuhaf_velet> benim evleneceğin adamın ruhunda gözünün üstünde kaş olmayacak diosun yani [01:19] *** maIbora (esChat@2C676331.5FAB1A62.28E6227C.IP) Çıktı (« http://www.ProSohbet.com/forum ») [01:19] <AnTiQuE> herkese hayırlı geceler allaha emanet olun kendinize cici davranın [01:19] <tuhaf_velet> valla anlamamıştım ( eminim neyi zorluyordun peki ) [01:19] <Lose> aynen öle [01:20] <tuhaf_velet> ama çok seçici olma [01:20] <Lose> aaa seçiciyim öle yetiştim ben [01:20] <tuhaf_velet> bide bayansan 30 çok büyük bi yaş [01:20] <tuhaf_velet> bence tabi [01:20] <Lose> ne alaka tam olgunluk yaşı [01:20] <tuhaf_velet> nerelisin sen [01:21] <Lose> artvin [01:21] <tuhaf_velet> hıım [01:21] <tuhaf_velet> laz kızı hea [01:21] <tuhaf_velet> )[01:21] <Lose> yaaa [01:21] <Lose> acaip güzel olurlar dimi ( kesinlikle öle olurlar ) [01:21] <tuhaf_velet> valla artvinli bi arkadaşım var sanaldan [01:21] <tuhaf_velet> çok güzel [01:21] <tuhaf_velet> aynı hadise [01:21] <Lose> sanaldan? [01:21] <tuhaf_velet> )[01:21] <tuhaf_velet> buralardan yani [01:22] <tuhaf_velet> 2 veya 3 oldu tanışalı [01:22] <Lose> hııı sanalcımısın ( ahahah one yaa )[01:22] <tuhaf_velet> arkadaş yani [01:22] <tuhaf_velet> sanalcı derken [01:22] <Lose> harbi tuhafmışsın [01:22] <tuhaf_velet> ya bu ortamdan işte ( beelliii ) [01:22] <tuhaf_velet> allalm yaa [01:22] <tuhaf_velet> )[01:22] <tuhaf_velet> ya sen nerdesin şimdi ( üstünde ne var acaba soruları sanaldan kaynaklı ) [01:22] <tuhaf_velet> sanalda deilmisin [01:22] <Lose> evdeyim nerde olabilirim bu saatte [01:23] <tuhaf_velet> ufff [01:23] <tuhaf_velet> harbi lassın hea [01:23] <tuhaf_velet> inandım şidi [01:23] <tuhaf_velet> ))[01:23] <Lose> sen lazlara kurban ol ![]() [01:23] <tuhaf_velet> ben severim lazları [01:23] <tuhaf_velet> bişi demedik ( deme zaten etnik kökenlere saygı ) [01:23] <tuhaf_velet> lazlara [01:23] <Lose> ![]() [01:23] <Lose> loglayan varmı ( bide soruyorum )[01:23] <tuhaf_velet> hele o artvinliyi tanıdıktan sonra [01:24] <tuhaf_velet> neden [01:24] <Lose> hepimiz öleizdir [01:24] <tuhaf_velet> seni bilemem [01:24] <Lose> aa görsen kendinden geçersin [01:24] <Lose> şok olursun ( kesinlikle bi şok olcak )[01:24] <Lose> okadar süperimki [01:24] <tuhaf_velet> hadi cnm [01:24] <tuhaf_velet> ))[01:24] <Lose> harbiden [01:24] <tuhaf_velet> ne bilim nie be [01:24] <Lose> gözlerine inanamazsın ( kesinlikle beklentilerinden çok farklı ) [01:24] <tuhaf_velet> okadar güzelim diosun yani [01:24] <Lose> bak buna emin ol ( emin ol ) [01:24] <tuhaf_velet> alla alla ( neo şaşırdın ) [01:25] <tuhaf_velet> bakayım ( hönk ) [01:25] <tuhaf_velet> pp[01:25] <Lose> nası bakcan [01:26] <tuhaf_velet> teknoloji die bişi var heralde [01:26] <Lose> bizim burda yok [01:26] <Lose> ![]() [01:26] <tuhaf_velet> ))[01:26] <tuhaf_velet> face demi yok ( ahuauhahu nası yani bu ısrar ne böle ) [01:26] <Lose> vaaaarr ama herkese vermem ( kesinlikle vermem ) [01:26] <tuhaf_velet> vayy [01:26] <Lose> sen ver önce ben sana bakim [01:26] <tuhaf_velet> herkes ettin beni [01:27] <tuhaf_velet> aha sanki evlences hea ( alla alla hasbin allah töbe töbe )[01:27] <tuhaf_velet> ![]() [01:27] <Lose> tabi ne etcektim özel birimisin [01:27] <tuhaf_velet> altı üstü arkadaş olduk bea [01:27] <Lose> oldukmu? [01:27] <tuhaf_velet> olmadıkmı [01:27] <tuhaf_velet> hea [01:27] <Lose> bilmemkiiiii [01:27] <tuhaf_velet> tipten kazanırsam olcas ( hmm ) [01:27] <tuhaf_velet> kazanamssam olmayacas ( hmm ) ısrar üstüne ısrar üstelik kanal ortasında [01:27] <tuhaf_velet> ölemi [01:27] <Lose> kesinlikle öle deil [01:27] <tuhaf_velet> nasıl peki [01:27] <Lose> bilmiyorum artık [01:28] <tuhaf_velet> heuehuehu [01:28] <tuhaf_velet> harbi ilginçsin [01:28] <tuhaf_velet> dur dur verim faceyi ( euheuhehu verimde kurtulim ) [01:28] <tuhaf_velet> baq bakalım [01:28] <Lose> ilgincim ilgicç insanları severmisin [01:28] <tuhaf_velet> )[01:28] <Lose> ok ver [01:29] <tuhaf_velet> baq özeline Lose [01:29] <tuhaf_velet> ![]() [01:29] <Lose> baktım [01:29] <Lose> bakıyorum yaaa [01:29] <Lose> dur ne acelecisin [01:29] * SinanS iyi Geceler [01:31] <Lose> tuhaf_velet [01:31] <Lose> yakışıklısın ya sen [01:31] <tuhaf_velet> hı [01:31] <tuhaf_velet> yok bea [01:31] <tuhaf_velet> nerem yakışıklı [01:31] <Lose> yok yok [01:31] <Lose> gördüm tescilledim [01:31] <Lose> ben dış görünüşe önem vermem erkekde ( evet dış görünüşe önem vermem ) [01:32] <tuhaf_velet> saol ya [01:32] <tuhaf_velet> moral oldu valla [01:32] <tuhaf_velet> )[01:32] <Lose> aaaa ama yakışıklısın [01:32] <Lose> sempatiksin [01:32] <Lose> yani çekici bi yanın var ( üzülme işte insansın )[01:39] <Lose> tuhaf_velet bana asılıo napsamki acaba [01:39] <Lose> çokda tatlı [01:39] <tuhaf_velet> aha! [01:39] <tuhaf_velet> : )))[01:39] <Lose> )[01:40] <tuhaf_velet> beni şımartıyorsun [01:40] <tuhaf_velet> p[01:40] <Lose> kanalın oyunamı sunsam [01:40] <Lose> facebookumu verip vermemeyi [01:40] <tuhaf_velet> bunlara bişi sorma ( verme derler felan ) [01:40] <Lose> onlar ne derse onu yapak Özele geçelim artık Oturum Başlatıldı: %s Fri Feb 27 01:33:42 2009 Ident Oturumu: tuhaf_velet * Loglanıyor tuhaf_velet 'xı' <12Lose> kısasın <12Lose> ben 178 <tuhaf_velet> hıhı <tuhaf_velet> uffff <tuhaf_velet> vallamı <12Lose> valla <12Lose> kaç kilosun <tuhaf_velet> 60 <12Lose> e iimiş <tuhaf_velet> memnunum halimden <12Lose> hmmm <tuhaf_velet> sen kaç kilosun peki <12Lose> napcan yaaaaaaaaaaaaaa <tuhaf_velet> hiiiç <tuhaf_velet> 100 varmısın <tuhaf_velet> ![]() <12Lose> ![]() <12Lose> yokum <tuhaf_velet> 99 falan ozaman ( in biraz daha 97 ) <tuhaf_velet> ![]() <12Lose> ı ıh <tuhaf_velet> kaç peki <12Lose> yaaaaa boşver eee anlat <tuhaf_velet> anlat! <tuhaf_velet> nei? <tuhaf_velet> )<tuhaf_velet> Lose sende versen artık face ni ( ver görim kararvercem ) <tuhaf_velet> fenamı olur <12Lose> iimi olur <tuhaf_velet> bence ii olur <tuhaf_velet> yoksa halaa herkes miyim 5« Meşgul » 4 meşgul .. 5« Meşgul » 4 meşgul .. 5« Meşgul » 4 meşgul .. <12Lose> herkez olmamakmı istiosun ( soruya bak ) <tuhaf_velet> hıhım ( cevaba bak ) <12Lose> ![]() ![]() <tuhaf_velet> ya eklesene Lose <tuhaf_velet> allam ya <12Lose> ![]() <12Lose> özel olcanmı olmıcanmı <12Lose> ben arkadaş aramıorum ( kaşarlıkda son nokta ) <tuhaf_velet> olcam ( kararlılıkda son nokta ) <12Lose> ya çirkinsem ( hmmm ) <tuhaf_velet> olsun ( fark etmez her türlü ) <12Lose> ama güzelim artık söledim <12Lose> olsun demek kolay <tuhaf_velet> bırakta bende göreyim ( göreyim delircem ) <tuhaf_velet> ))<tuhaf_velet> amma mütavizisin <12Lose> mütavaziyim <12Lose> süperim ama <tuhaf_velet> bakalım <tuhaf_velet> ozaman <12Lose> bana özel bişiler söle vercem facebookumu ( ahahahaha ) <tuhaf_velet> ne gibi ya 5« Meşgul » 4 meşgul .. 5« Meşgul » 4 meşgul .. <12Lose> bilmem 5« Meşgul » 4 meşgul .. <12Lose> sen bul <tuhaf_velet> ben bulayım <tuhaf_velet> alla alla <tuhaf_velet> ))))))))))<tuhaf_velet> özel bişiler <tuhaf_velet> )))))<12Lose> evet bekliorum <tuhaf_velet> bende beklioum valla <tuhaf_velet> )<tuhaf_velet> ilham gelmio <tuhaf_velet> ![]() <12Lose> boşver ozaman <tuhaf_velet> dur bi abimi sorim gelim ( nasıl yani? ) <tuhaf_velet> özel bişiler <12Lose> ok <tuhaf_velet> ne olabilir die <tuhaf_velet> ))<tuhaf_velet> aslında varya <tuhaf_velet> sormama da gerek yok <tuhaf_velet> gerçekleri sölesem yeter heralde ( şok şok şok gerçekler ) <12Lose> ben yaratırım diosun <tuhaf_velet> ![]() <tuhaf_velet> yok ole bi iddam ama <tuhaf_velet> ben burda herkese derimki ( neler dediğin belli ) <12Lose> söle ozaman <tuhaf_velet> sanaldan aşkmı olur ( neee olurmu yoksa ) <12Lose> eeee <tuhaf_velet> hani ben seni görüpte aşık maşık olıursam ne olcak ( ahahah işte yılın özel sözü ) <tuhaf_velet> )<12Lose> olmazsın merak etme ( imkan yok ) <12Lose> ama kesin sesin soluğun kesilcek ( kesinlikle ) <12Lose> böle şok yaşıcan ( evet evet ) <tuhaf_velet> olmam dimi <tuhaf_velet> tabi sen kesin erkek çıkcan ( aha uyandı ) <tuhaf_velet> ))<tuhaf_velet> bende saçını başını yolcam <tuhaf_velet> pp<12Lose> tabi ( itiraf ettim )<tuhaf_velet> dimi ama ( sorguluyo ) <12Lose> tabikii öle diosan ( kabul ediyorum ) <tuhaf_velet> yaa ama sende amma yaptın Lose ( hönk ? ) <tuhaf_velet> ya verceğin bi face be ( alla alla ) <tuhaf_velet> ayıp yani <tuhaf_velet> hiç yakışıomu ( bilmem yakışıomu ) <12Lose> olmaz özel bişi olmadan olmaz ( şoktayım özel bişi istiyorum ) <tuhaf_velet> lose yazıklar olsun ( ohh anladı erkek olduğumu ) <12Lose> nie <tuhaf_velet> bi face için yaptığına baq ( yok artık çüş ) <tuhaf_velet> istemiom <tuhaf_velet> tmm <12Lose> ama sende bundan bi ders çıkarıosun <12Lose> bi face için bu kadar laf edilirmi <12Lose> hele kanal ortasında ( abilik görevi ders verme iç güdüsü anladı ya erkek olduğumu ) <tuhaf_velet> yaa <tuhaf_velet> amannn <12Lose> ama değerim ben dimi ( yoklama çekiyorum ) <tuhaf_velet> nedense ben anlamıorum <tuhaf_velet> seni tanımam etmem ( hmmm ) <12Lose> bak işte sen hiç özel bişi sölemiosun <tuhaf_velet> ne dicem sana <12Lose> sölemen için pasda atıyorum <tuhaf_velet> altı üstü burdan arkadaş olacaz <12Lose> olmaz böle yaparsan hiç kız bakmaz sana ( kesinlikle bakmaz ) <tuhaf_velet> aman ne umrumda ( görcez bakalım ) <12Lose> tamam vercem <tuhaf_velet> bende açmışım kollarımı kızları bekliyorum <12Lose> ölemi yapıosun? <tuhaf_velet> hıı <12Lose> ozaman sen beklemeye devam et <tuhaf_velet> ))))))<tuhaf_velet> allam yaa <tuhaf_velet> harbiden alemsin <tuhaf_velet> son kes soruyom verionmu vermionmu <12Lose> nei? ( şaşırıyorum ) <tuhaf_velet> faceni ne olcak <12Lose> veriorum hazırmısın ( veriyorum ) <tuhaf_velet> hıhı <12Lose> heyecanlandınmı ( ehehe soruya bak ) <tuhaf_velet> fenaaa <12Lose> ![]() <12Lose> beki vercem <12Lose> ama ya beni beyenmesssen ( beyenmicen beni ) <tuhaf_velet> dünyanın sonumu ( ne olursa olsun her türlü ) <12Lose> sonu mu? ( bilmem ) <tuhaf_velet> bence deil <12Lose> ama beyencen mi? <tuhaf_velet> ya hadi dileim çok beyendim ( hadi diyelim ) <tuhaf_velet> ozaman ne olcak ki <12Lose> eee sonra <tuhaf_velet> ben onu anlamıyorum ( bende seni anlayamıorum ) <12Lose> bilmem bişi olmıcakmı <tuhaf_velet> ))))))<tuhaf_velet> olur hee <tuhaf_velet> ben bilgisayardan çıktı alırım resmini <12Lose> oo sen ciddi deilsin by <tuhaf_velet> ona sarılır yatarım <12Lose> yok yatmassın <12Lose> sen yapmassın öle şey ( yapma manyakmısın sen ) <tuhaf_velet> yatarım len uyusluk deilmi <tuhaf_velet> ben tuhafım biraz Nekrese sor <12Lose> cidden yaparmısın ( biraz tuhafmı ??? ) <tuhaf_velet> ))<12Lose> dur sorim <tuhaf_velet> sor <tuhaf_velet> )<12Lose> kanal ortasında sorimmi <tuhaf_velet> ne dedii <tuhaf_velet> daha sormadınmı <tuhaf_velet> len kanalı ne katıyon ( len ??? ) <tuhaf_velet> özelinde sorsana <tuhaf_velet> )<12Lose> ii ekle mert **** <12Lose> sevdim seni <12Lose> ![]() <tuhaf_velet> )))))))))<12Lose> ahhaaha ( evet açıkladım ) <tuhaf_velet> ben dedim ama dimi <tuhaf_velet> ))))))<12Lose> inandınmı <12Lose> yoksa? ( kız olduğuma inandınmı die soruyorum ) <tuhaf_velet> yuuuh <tuhaf_velet> inanırmıyım <12Lose> ok ozaman verim face adresimi <tuhaf_velet> Nekres uyandırdı beni <tuhaf_velet> )<12Lose> kesin öledi <12Lose> r <tuhaf_velet> bir sürü mert ****** var hanisi <12Lose> bilmem <12Lose> uydurdum ( nekres uyandırmamışki ne yalan sölüosun ) <tuhaf_velet> ooooooo <tuhaf_velet> ama sende varya <tuhaf_velet> ))<12Lose> ay inanmış bide ya <tuhaf_velet> ya allah aşkına dalgamı geçion <tuhaf_velet> )<tuhaf_velet> len sölesene ozaman adını ( len ??? ) <tuhaf_velet> )<12Lose> kız olduğuma inanmıosunki <12Lose> inanıomusun yoksa ( ??? ) <12Lose> ? <tuhaf_velet> kız oldunu bilemem acayip ayar oldum sana <tuhaf_velet> :// <12Lose> ![]() <tuhaf_velet> ya sence ben kız manyağı birimiyim ( kesinlikle ölesin ) <12Lose> ölemisin? <tuhaf_velet> yanlış anlaşılıom ben ondan sıkılıyom <tuhaf_velet> nickdenmidir nedir <tuhaf_velet> ))<12Lose> olabilir deiş ickini <12Lose> nickini <12Lose> beyenmedim <tuhaf_velet> izin vermiolar ki <12Lose> nie kim vermio <12Lose> deiş ben istiorum <12Lose> **** yap <tuhaf_velet> )))))<tuhaf_velet> sen istiyosun <12Lose> evet <tuhaf_velet> sen daha face yi vermion bana b,de <tuhaf_velet> nick deiş dion ya <12Lose> eee hak etcen ( verdim ya demin ooooo ) <tuhaf_velet> allahtan msn istemedik ( msn ahahaha camde açimmi ) <tuhaf_velet> kimlik deiş derdin belkide <tuhaf_velet> ))<12Lose> hmm olabilir ben zor biriyim <tuhaf_velet> evet baya beni bayağa zorladın kesinlikle <tuhaf_velet> )<12Lose> öle güzel şeylere ulaşmak zordur ama sonu güzeldir <tuhaf_velet> ya benim menfeatim ne olcak anlamıorumki ( nası yani ) <tuhaf_velet> ulen hakketen arkadaş kazanmak zormuş heqa <tuhaf_velet> şuraya bak ya <12Lose> hala arkadaş hala arkadaş <12Lose> aş bunları <tuhaf_velet> ulen bi arkadaş kazancas die maymun olmadığımız kaldı <12Lose> olma zaten ( kesinlikle değermi buna ya ) <tuhaf_velet> e artık versen sende ozaman şu adını ( nası yaaa maymun ol olma ne ) <12Lose> bilmiyorum <12Lose> aklımda çok soru işareti var <tuhaf_velet> )))))))))))))))999999<tuhaf_velet> ne sorusu be <12Lose> sorular sorular <12Lose> sen nickini bile dieşmedin nie sana face verim <12Lose> vermem banane <12Lose> benim için ne yapcanki <tuhaf_velet> sıkıldım <tuhaf_velet> hemde çok <12Lose> sıkılcanmı <tuhaf_velet> hayır diorum muhabbet sıktı cideen <tuhaf_velet> nerden bişi dedim sana ya <12Lose> ok sen bilirsin <12Lose> by <tuhaf_velet> byy Oturum Kapatıldı: %s Fri Feb 27 02:48:47 2009 dayanamaz tekrar gelir ![]() Oturum Başlatıldı: %s Fri Feb 27 02:50:05 2009 Ident Oturumu: tuhaf_velet Ident Oturumu: tuhaf_velet (ProSohbet@AE6452F2.6AEA1121.F5EF1046.IP) <tuhaf_velet> uyus şey bi vermedin faceni ( verdim ya ) <12Lose> almasını bilcen <tuhaf_velet> ya ne sanki çok şey istedikde <tuhaf_velet> bi dünya laf ettin <tuhaf_velet> ben doğal bi adamım <tuhaf_velet> ne oldu ben sana verdim <tuhaf_velet> bi yerim eksildimi <12Lose> çok doalsın <tuhaf_velet> yoo <tuhaf_velet> nasıl yani <tuhaf_velet> deilmiyim sence <12Lose> bilmem sen kararver <tuhaf_velet> ben doğal inanıyorum <12Lose> peki ozaman <tuhaf_velet> uyumuyom <tuhaf_velet> ))<tuhaf_velet> gıcıklık deilmi <tuhaf_velet> hala vermionmu <12Lose> vermiorum vermiorum <12Lose> vermicem <12Lose> ![]() <tuhaf_velet> bak yatacam belki rüyamda seni görürüm <tuhaf_velet> hade ver lem merak ettim <12Lose> napcan rüyanda beni aaaaaaa <12Lose> manyakmısın sen <tuhaf_velet> sen harbi sapıksın ya <12Lose> sensin o <12Lose> terbiyesiz <tuhaf_velet> al işte <tuhaf_velet> bakyaaa <12Lose> hem beni rüyana sok <tuhaf_velet> len allama kötü nietle demedim ( ahahaha kesin ) <12Lose> hem manyak ya <12Lose> belli <tuhaf_velet> neyse Lose <tuhaf_velet> ii geceler sana arkadaş <12Lose> pis sapık <tuhaf_velet> sen eğlencek adam arıyosun belli <12Lose> hayır sen eğlencek birini arıosun <12Lose> ciddi olsaydın çok şey olurdu ( uyutmıcakmıyım sabaha kadar acaba ) <tuhaf_velet> ya ne alaka <tuhaf_velet> ya Lose ozaman baq şöle <tuhaf_velet> yapalım <tuhaf_velet> diosunya <tuhaf_velet> özel bişi sole die <tuhaf_velet> sen bana bişi de hadi <tuhaf_velet> bakalım ne diebiliosun <12Lose> diyim <tuhaf_velet> de <12Lose> yazdıklarından şunu çıkardım <tuhaf_velet> ama beni görmediğini çıkar <12Lose> hayır yazdıklarından çıkardığımı sölicem <tuhaf_velet> ok <12Lose> gördüğümle alakalı deil <tuhaf_velet> ok <tuhaf_velet> söle <12Lose> ama sen bunuda anlamazsın boşver <tuhaf_velet> anlarım sole bakalım <12Lose> boşver hem ben sölemek zorunda deilim sen benim neyimsinki <tuhaf_velet> )<tuhaf_velet> ama böle yapma <12Lose> hadi git yat <tuhaf_velet> solesene ne denebilirmiş bakayım <12Lose> ama beni rüyanda görme <12Lose> yarın burda görürsün istersen <12Lose> istemessen sen bilirsin <12Lose> al sana özel bişi <12Lose> ben seni kaç saattir işletiyorum bu loglarıda foruma koycam ![]() <tuhaf_velet> ee koy <tuhaf_velet> işlet ne oldu bana şimdi ( bilmem ne oldu ) <tuhaf_velet> sence bu benim ayıbım mı seninmi olur ( bilmem kimin olur ) <12Lose> ne oldu? <tuhaf_velet> neyse Lose <tuhaf_velet> sana ii geceler <12Lose> sanada canım <tuhaf_velet> canını sokayım <12Lose> yuh <tuhaf_velet> bunuda koy foruma olurmu canım <12Lose> olur canım <12Lose> ![]() <tuhaf_velet> koymayanın <12Lose> du hemen koyuıyorum <tuhaf_velet> koymayanın <12Lose> senin gibi olsun koymayan
|
|
|
|
#2 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Kod:
<tuhaf_velet> son kes soruyom verionmu vermionmu <12Lose> nei? ( şaşırıyorum ) <tuhaf_velet> faceni ne olcak <12Lose> veriorum hazırmısın ( veriyorum ) <tuhaf_velet> hıhı <12Lose> heyecanlandınmı ( ehehe soruya bak ) <tuhaf_velet> fenaaa <12Lose> :) <12Lose> beki vercem En çok koptuğum nokta ![]() tuhaf kötü yakalanmış bu sefer, herkes mütevazi olmuyor işte böyle loglarlar adamı ![]() iYi bi ders olur sana Lose nin sayesinde kızlar da rahat eder
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 9 Feb 2009
Konular: 13
İtibar Gücü: 15
Rep Puanı: 110