|
||||
|
|||||||
| ForumFinal - Hakkında Forumumuz hakkında genel duyuruları ve yenilikleri burdan takip edebilirsiniz. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| Tags: asistan, forumfinal yonetim, yonetim |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
ForumFinal sizlerin de gözlemlediği kadarıyla gelişmekte ve bu gelişmeyi perçinleyeceğine inandığımız arkadaşlarımızdan badem_sekeri , AyteN , ibLis ve RyaN ForumFinal Yönetimi'nde Asistan olarak görev almışlardır.
Arkadaşlarımıza başarılarının devamını dilerim Hayırlı olsun ..
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lord of Darkness
![]() |
öncelikle hepsini tbrk ediyorm;yapıcakları çalışmalarla hem kendilerini hem de Forumumuzu daha iyi yerlere getireceklerini temenni ediyorum,başarılar..
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayirli olsun arkadaslar..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| asistan, forumfinal yönetim, yönetim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|