|
||||
|
|||||||
| Komik Resimler Hem resim olcak hem çok komik olcak. Bakarken düşünmeden, salyarak saçarak gülmek isteyenler için. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 10 Feb 2009
Konular: 60
İtibar Gücü: 16
Rep Puanı: 122
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
IRCKontrol Yönetim
never die alone ! ![]() |
hahahaha super
Ben bu sehrin en profesyonel yalnizi, ben bu sehrin en mudavimi ve arsizi, ben bu sehrin en profesyonel yalnizi, ben bu sehrin en azili asigi yalnizi.. sen bu sehrin en varilmaz limani, ben bu sehrin en gecilmez limani, sen bu sehrin en yikilmaz kalesi, ben bu sehrin en karanlik kuyusu.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 618
İtibar Gücü: 21
Rep Puanı: 169
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
koptum
![]() ![]() ![]()
En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi! Yerin "aLtı" mekan oLacak sana. En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin. Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü! Bu dünya "üç" günLük dünya. AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe! ELbet "bir" gün öLeceksin. İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
O kadar çalısıyorlar onlar gizli kahramanlar dinlenmek hakları (:
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|